Dosar Microsoft, șpagă funcție. Ecaterina Andronescu: Nu mi s-a cerut nimic

Vineri seară, într-o ediție specială realizată de Victor Ciutacu la România TV, printre invitați s-a numărat și Ecaterina Andronescu. Aceasta a vorbit despre Dosarul Microsoft și despe o declarație șoc făcută de fostul ministru Gabriel Sandu.

VEZI ȘI: INCREDIBIL. Sorina Matei, dialog HALUCINANT cu invitații săi la B1 TV

Sume uriaşe pentru funcţii de conducere. Este algoritmul care ar fi funcţionat în PDL în perioada în care Gabriel Sandu era ministru al comunicaţiilor în guvernul Boc. Arestat preventiv în dosarul Microsoft, fostul demnitar democrat-liberal le-a explicat procurorilor cât l-a costat funcţia de ministru.

În acest context, întrebată - în glumă - de Victor Ciutacu cât a costat-o funcția de ministru, Ecaterina Andronescu a zis: "Eu am fost de trei ori ministru. Niciodată nu mi s-a cerut nimic, absolut nimic și nici nu am dat că oricum nu aveam de unde să dau".

Greșeală făcută de procurori

Procurorii DNA greșit prin alipirea Ecaterinei Andronescu în Dosarul Microsoft. În aceste zile în care procurorii vorbesc de sume enorme care s-au dat mită în acest caz, Ecaterina Andronescu explică eroarea făcută în cazul său.

"În referatul respectiv, care a ajuns la Parlament, scria că am fost ministru între 2008 și 2012. Este o greșeală impardonabilă pentru că eu, în acest interval de timp, am fost ministru nouă luni în 2009 și șase luni în 2012. În perioadele în care am fost ministru nu s-au cumpărat licențe Microsoft. Am spus de nenumărate ori acest lucru", a mai zis Ecaterina Andronescu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel