DOSAR MICROSOFT Ecaterina Andronescu, plângând: O port ca pe o povară grea

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a fost contactată de Dana Grecu pentru a discuta despre implicarea acesteia în dosarul Microsoft.

Dana Grecu a întrebat-o pe Ecaterina Andronescu despre protecția oferită de Parlament.

„În primul rând, nu este vorba de vreun fel protecție, este vorba de o procedură care trebuie să fie încheiată. După opinia mea, conform regulamentelor pe care le are Parlamentul, în al doilea rând, aș vrea să spun, încă o dată, răspicat: licențele Microsoft s-au cumpărat în 2004, în noiembrie 2009 și în 2011. Și nu am avut niciodată nicio legătură nici cu cei care sunt acum pe posturile de televiziune și nici cu licențele Microsoft pentru că nu eram ministru în niciuna dintre perioade. Nu înțeleg ce caut eu acolo pe de o parte și, pe de altă parte, nu cred că cineva poate să dovedească și insist asupra acestui aspect, că, vreodată, am cerut sau am luat de la cineva ceva”, a declarat Andronescu la Antena 3.

Citește și: DOSAR MICROSOFT: Votul Comisiei juridice privind imunitatea lui Șerban Mihăilescu şi a Ecaterinei Andronescu, amânat după alegeri

 

Fostul ministru a fost întrebată ce s-ar întâmpla în cazul în care ar fi descoperită de Parlament în fața DNA.

„Îmi este foarte greu să dau un răspuns la această întrebare pentru că votul ține de conștiința celui care votează și evident că exprimarea lui este liberă. Eu, însă, nu am nicio vină în această poveste, o port ca o povară îngrozitor de grea pentru că realmente nu înțeleg ce caut eu în această poveste”, a spus Ecaterina Andronescu printre lacrimi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel