DOSAR DRAGNEA. „Știu că o să mă certe mulți”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la România TV, că nu mai are nicio așteptare de la recursul care va începe pe 8 octombrie.

„O să spun ceva. O să mă certe mulți. Nu prea mai am așteptări de la acest recurs. Nu mai am încredere că, cel puțin în ceea ce mă privește și nu numai, justiția este oarbă. Nu am încredere. (...) Să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic din 1961 (...) Dacă se poate trimite un om la închisoare fără probe, iertați-mă, nu pot să am încredere. Și măcar să apuc să duc la capăt ceea ce ne-am produs: în România să fie șanse minime, aproape deloc, să se mai dea astfel de sentințe. Este foarte grav", a declarat Liviu Dragnea, duminică seară, la România TV.

Remaniere Guvern Dăncilă

În altă ordine de idei, liderul Partidului Social Democrat a declarat, tot duminică seara, că se lucrează la evaluarea miniştrilor, urmând ca data şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) să fie stabilită după întoarcerea premierului de la Strasbourg. Întrebat dacă există o listă neagră, liderul PSD a replicat: „Din câte ştiu eu, nu. Pentru că ar însemna să pui ţinte anume şi apoi să găseşti argumente”.

Dragnea a precizat că se lucrează la o evaluare a miniştrilor, urmând ca şi membrii CEx să se pronunţe în şedinţă despre activitatea acestora.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel