Dosar Dobrică. Banciu râde de Zgonea: S-a umilit pentru așa ceva

Radu Banciu a vorbit la B1 TV despre Valeriu Zgonea pe numele căruia DNA a început urmărirea penală pentru trafic de influență.

"Toți oamenii cu funcții în România apelau pentru prieteni, pentru rude, pentru cunoscuți la alți oameni bine plasați, pentru a le îndeplini acestora doleanțele. Este tipic românesc. Ți se cere tot timpul ajutorul. Românul este personajul sau neamul care se descurcă cel mai puțin fără ajutor. De fiecare dată când ajungi într-o poziție, primești telefoane și rugăminți de la toți amărâții care au probleme de rezolvat. După cum bine știți, nu există român fără probleme.

Deci politicienii nu aveau cum să scape. Bun, Zgonea nu era politician, el era plasat acolo într-o funcție arbitrară, nu reprezenta nimic, era un om venit de nicăieri. Nu se poate spune despre el că era ceva înainte de a deveni om politic: prezența lui acolo este parașutată pur și simplu. El nu are nicio referință în niciun domeniu. Cred că el nu s-ar pricepe nici să bată corect un cui, chiar dacă e țăran și vine dintr-un loc în care se băteau suficiente cuie. Adică competențele lui sunt absolut vecine cu neantul în orice categorisire. N-ai unde să-i dai lui Zgonea o virgulă ceva. Zero nu are virgulă niciodată. Este un zero barat.

[citeste si]

Deci pentru ce credeți că s-a umilit el și riscă pușcăria în acest mic dosărel? A luat o mită de tot râsul - să râdă acum cei care nu cunoșteau: o excursie la Viena și contravaloarea unor cheltuieli legate de construirea unei case. I-a pus unul termopane. Valoarea totală a acestora ar fi de 52.000 de lei", a afirmat Radu Banciu.

VEZI ȘI: DNA: Tandemul Zgonea-Dobrică ar fi dus la o numire cheie în Guvernul Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel