Dosar DNA. PMP cere demisia lui Shhaideh: ”Dragnea să dispară din peisajul politic”

PMP cere demisia de urgenţă a lui Sevil Shhaideh atât din funcţia de vicepremier, cât şi din cea de ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene

PMP susţine totodată că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, constituie "problema majoră" şi, în consecinţă, el "trebuie să dispară din peisajul politic românesc". 

"Problema majoră nu este însă demisia doamnei Sevil Shhaideh, ci stăpânul PSD Liviu Dragnea. Tot ce atinge Dragnea, toţi oamenii săi de încredere pe care îi numeşte în funcţii-cheie ajung, într-un moment sau altul, la DNA. Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern. Să nu uităm că, în decembrie 2016, el a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru. Astăzi înţelegem şi de ce o susţinea cu atâta tărie: îi era îndatorat. Tot Liviu Dragnea e responsabil de urcarea în funcţia de ministru al Educaţiei a unei catastrofe pentru învăţământul românesc - Liviu Pop", se afirmă într-un comunicat remis vineri de Partidul Mişcarea Populară (PMP). 

"În vremea odiosului Guvern USL, ministrul Relu Fenechiu a fost săltat direct din scaunul de ministru şi dus la puşcărie Sperăm, deşi senzaţia de deja-vu există, ca situaţia să nu se mai repete". 

PMP susţine că Liviu Dragnea "este şi autorul unei premiere în viaţa politică românească: este primul şef de partid aflat la putere care îşi demite propriul Guvern (Guvernul Grindeanu) doar pentru a scăpa de cel care ocupa funcţia de prim-ministru, deoarece acesta nu îi mai asculta ordinele". 

"Tot el a fost şi creierul unei altei premiere politice: este şeful de partid cu cele mai remaniate Cabinete. Pentru toată instabilitatea politică din ultima perioadă, pentru toate gafele guvernamentale care adâncesc prăpastia în care se află economia românească, Liviu Dragnea trebuie să răspundă şi să dispară din peisajul politic românesc", consideră reprezentanţii PMP. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel