Dosar dezafiliere Craiova: Curtea de Apel, DECIZIE pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir

Sandu Dragomir
Sandu Dragomir

Curtea de Apel București a amânat pentru 15 iunie, pronunțarea sentinței în dosarul dezafilierii Universității Craiova, în care fostul președinte al FRF Mircea Sandu și fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir au fost condamnați în primă instanță la câte trei ani închisoare cu suspendare, fiind obligați să plătească despăgubiri de 240 milioane euro.

La ultimul termen al procesului, desfășurat pe 17 mai, un procuror de la DNA a cerut ca Mircea Sandu și Dumitru Dragomir să fie condamnați la pedepse maxime pentru abuz în serviciu și folosirea influenței ori autorității persoanei care îndeplinește o funcție de conducere.

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal Mircea Sandu și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir au fost condamnați de Tribunalul București, în iunie 2016, la câte trei ani închisoare cu suspendare, potrivit Agerpres.

Potrivit deciziei TB, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost obligați să plătească în solidar cu FRF și LPF despăgubiri către SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA în valoare de 1.084.592.000 lei (aproximativ 240 milioane euro).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel