Dosar Belina. Teodorovici (PSD), critici: Lipsă de acțiune a conducerii

Orlando Teodorovici a vorbit la Antena 3 despre dosarul Belina, anchetat de DNA, scandalul momentului în politica din România.

Liderul PSD susține că dosarul Belina este ”un subiect sensibil”. Totodată, acesta este convins ca partidul va lua decizia corectă în cazul lui Sevil Shhaideh și Rovanei Plumb. 

Teodorovici a criticat ”lipsa de acțiune a conducerii partidului”. Acesta a făcut referire la modificarea legilor Justiției. Orlando Teodorovici consideră că nu este corect ca un parlamentar să plece din funcție în momentul anchetării, ci doar când se pronunță o decizie definitivă a instanței.

”E greu să spui ce ai face într-o astfel de situație. Cei care mă știu foarte bine, știu ce măsură aș fi luat. E un subiect sensibil. Sunt convins că luni conducerea PSD va lua decizia corectă. 

Sper să se fi învățat ceva din ultimii ani, să se știe exact ce am promis populației și ce asteaptă populația de la noi. Cei care conduc partidul puteau schimba legile Justiției și anumite prevederi.

Nu cred că e corect ca un paralmentar să plece din Parlament până când instața nu s-a pronunțat definitiv. Să pleci din Parlamet și instanța să întoarcă ce spune DNA, nu mi se pare corect. E o dovadă de lipsă de acțiune a conducerii partidului din care și eu fac parte. Nu am înțeles de ce nu s-a schimbat încă acest cadru legislativ”, a declarat Orlando Teodorovici la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel