EXCLUSIV  Doru Frunzulică, europarlamentar PSD, cum devine România mai importantă în UE - video

Doru Frunzulică, europarlamentar PSD, într-un interviu acordat DCNews, a discutat despre criza forței de muncă din România, dar și despre faptul că unii români din diaspora iau în considerare varianta de a reveni în țară.

„Apărăm, susținem și promovăm valorile românești, tradițiile românești, interesele României, care sunt foarte importante la nivel european”, a spus Doru Frunzulică, precizând că România este o țară importantă în UE. „Dacă Brexit va avea loc, România devine și mai importantă în UE. La ora actuală în toate eurobarometrele pe care le urmărim în ultimele luni, principala preocupare a cetățenilor europeni este terorismul în primul rând, apoi migrația, Brexitul”, a afirmat europarlamentarul PSD.

Criză a forței de muncă

„În România este o criză a forței de muncă la ora actuală. Vedem că marea majoritate a antreprenorilor spun că nu există forță de muncă. Nu putem să progresăm fără forță de muncă calificată. În același timp, cred că este foarte important pentru viitor, iar Guvernul Dăncilă deja a început un program de susținere a întoarcerii acasă a românilor. Până la urmă, cred că nu este undeva mai bine decât acasă. În toate întâlnirile pe care le am în străinătate cu comunități ale românilor din diferite țări, mai ales la Bruxelles, unde ne întâlnim mai des, o parte a românilor se gândește și ia în considerare întoarcerea acasă”, a declarat europarlamentarul PSD.

Răspunsul complet, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel