Doroftei, despre meciul lui Bute: Nu boxezi o repriză sau două reprize

Leonard Doroftei
Leonard Doroftei

Fostul pugilist Leonard Doroftei este de părere că dacă Lucian Bute ar fi atacat de la început ar fi putut face o altă impresie arbitrilor.

"Dacă ar fi forțat de la început și ar fi dat mai multe serii ar fi fost meciul mult mai strâns, și atunci ar fi făcut ca arbitrii să înțeleagă că și Bute este în ring și boxează.

Nu boxezi o repriză sau două reprize. Boxezi 12 reprize, și trebuie să furi repriza cum se spune, să impresionezi arbitrul că ai avut un final bun ", a mai declarat Doroftei la Realitatea TV.

Despre reprizele adjudecate de Bute, Doroftei este de părere că au fost 2-3 reprize  în care Bute s-a mișcat, dar asta spre sfărșitul meciului, la schimbul de lovituri, a punctat cu un-doi, dreapta-stânga, dar prea puțin. Dar meciul   are 12 reprize, iar cel puțin 7 reprize trebuie să le adjudeci ca meciul să poată fi câștigat".

Comentând imaginile cu Bute sângerând în ring, Doroftei spune că "ăsta este adevăratul box. Ăsta este boxul de calitate, unde sunt doi adversari cu forțe și valori adevărate, care se luptă pentru câștigarea unui titlu sau a unui joc pentru a merge la o centură adevărată de box", a mai declarat Leonard Doroftei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel