Doris Pack, la evenimentul PNL, despre Guvernul ”corupt” care a fost ”în sfârșit” înlăturat. Aplauze pentru Orban și Kovesi

Doris Pack, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European,
Doris Pack, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European,

Doris Pack, preşedinte al Organizaţiei de Femei a Partidului Popular European, a transmis mai multe mesaje la evenimentul PNL la care participă și președintele Klaus Iohannis, "Femeile liberale premiază excelența”. 

”Prietenul nostru, Ludovic Orban, ca nou prim-ministru, ne asigură că corupția va fi combătută, în sfârșit, în mod eficient” a afirmat Doris Pack, la evenimentul "Femeile liberale premiază excelența”, adăugând că educația, sănătatea și locurile de muncă vor fi în atenția acestuia, ”politică normală, după cum spuneți”. La începutul intervenției, Doris Pack a vorbit despre faptul că România a scăpat de guvernul corupt, cu referire la Guvernul Dăncilă, subliniind că, ”din nefericire, președinția a fost mereu umbrită de nepăsarea constantă față de valorile europene a unui guvern corupt, al cărui prim-ministru a fost, în sfârșit, dat afară din Guvern, mulțumită lui Dumnezeu!”. 

Vorbind despre femei în politică, ca președintă a Organiției de Femei a PPE, Doris Pack a afirmat că ”România a dat prima femeie ca procuror-șef european: Laura Codruța Kovesi, care a fost revocată de socialiști, pentru a suprima lupta anticorupție. Este o rușine! Acum, ea este procuroarea noastră”. 

La eveniment, în primul rând, stă președintele Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel