Dorință îndeplinită pentru Carmen Tănase: Nu voi juriza dur

Carmen Tănase se alătură juriului iUmor.

Actrița Carmen Tănase continuă șirul juraților-surpriză ai celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, și în această duminică, de la 20.00, va analiza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo numerele concurenților de pe scena umorului.

Continuă căutarea celui mai amuzant concurent iUmor al anului 2022, iar pentru o jurizare mai aprigă, Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo li se va alătura în această ediție Carmen Tănase. Actrița revine în platoul iUmor, dar de această dată în postura de jurat.

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural. Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă și consider că munca din spatele numărului merită punctată. Orice om care urcă pe scena iUmor face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a spus cea de-a patra jurată iUmor din această duminică.

Surprizele de care va avea parte noua membră a juriului, numerele prezente pe scenă, dar și botezul roast-ului pot fi urmărite în cea mai nouă ediție iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1. 

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare. 

Micutzu a „încasat” glume acide din partea lui Radu Pietreanu: Nu-mi revin

Și Micutzu a fost jurat la „iUmor” și a „încasat” glume acide din partea lui Radu Pietreanu.

„Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor. Oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu. Sunt curios cine are curaj să vină la roast!”, spunea Cheloo.

Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat: „Nu pot să îmi revin!”

Reacția lui Micutzu a luat-o prin surprindere pe Delia: „Am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel