Dorinel Munteanu demisionează de la Oțelul Galați

dorinel munteanu
dorinel munteanu

După ce a anunțat zilele trecute că în proportie de 99% va demisiona de la Otelul Galati, Dorinel Munteanu a şi pus în practică ceea ce anunţase. Astfel, cel mai titrat antrenor din istoria Oţelului renunţă la banca tehnică a moldovenilor. Locul său va fi luat de Viorel Tănase. 

[caption id="attachment_226270" align="alignleft" width="275"] Mediafax[/caption]

Conferința de presă în care fostul fotbalist al lui Wolsburg trebuia să își anunțe demisia a fost anulată în ultimul moment. Asta pentru că hotărârea ar trebui aprobată de către preşedintele Consiliului de Administraţie, Ionel Borş.

Viorel Tănase, care antrenează formația SC Bacău, din Liga a 3-a, este cel care ar putea să devină antrenor principal în locul lui Munteanu, din etapa următoare, informează Mediafax. Oțelul va întâlni Steaua în deplasare, duminică, de la ora 20.00.

"Nu vreau să dau vina pe jucători pentru debutul prost de sezon, poate că problema, de fapt, sînt eu! Cîştigarea campionatului parcă mai rău ne-a făcut", Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul.

Echipa gălățeană a avut un început dezamăgitor de campionat, fiind clasată pe locul 13, cu doar 5 puncte. După 6 etape, Oțelul a obținut o singură victorie, cu CSM Iași. În rest, Râpă și compania au pierdut trei partide și au incheiat alte două la egalitate.

Fostul director general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, în prezent primar al oraşului, declara luni că nu înţelege nemulţumirile lui Dorinel Munteanu, şi că demisia este un act de onoare: "Am văzut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu şi pot să spun că, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. În afara faptului că echipa nu a mai câştigat de multă vreme un meci, nu înţeleg ce alte nemulţumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine plătit antrenor din Liga I. Salariile şi primele sunt achitate punctual însă, paradoxal, ne aflăm pe o poziţie în clasament care nu ne face cinste".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel