Dorin Goian șochează. Vezi ce anunț a făcut fundașul naționalei

Dorin Goian
Dorin Goian

Fostul stelist, Dorin Goian, a făcut un anunț care a surprins pe toată lumea și care îi îngrijorează pe fanii echipei naționale și pe selecționerul Victor Pițurcă. Acum la echipa italiană de ligă secundă, Spezia, jucătorul pare decis să îşi încheie cariera de fotbalist.

„Nu cred că mă mai intorc la Rangers. Evoluţia slabă de la Spezia mă pune pe gânduri. Nu mai am încrederea de altă dată în mine. Am îmbătrânit. Simt asta. Când eram mai tînăr, primeam multe oferte din Spania, Anglia sau Turcia. Zilele acelea s-au dus. A fost frumos, m-am simţit extraordinar. E mai bine să mă retrag acum, cu capul sus. Nu cred că ar fi bine să mă mai întorc la Rangers. Îi respect mult prea mult. Fani lor sunt uluitori, nu am cuvinte pentru ei. Am vrut să fac ceva pentru ei, nu am putut. Aş fi jucat şi neplătit dacă s-ar fi pus problema. Am ajuns la concluzia că nu aş mai ajuta cu nimic echipa dacă m-aş întoarce”, a spus Dorin Goian pentru ediţia scoţiană a ziarului Daily Record, conform realitatea.net.

Goian a fost unul dintre oamenii de bază ai naționalei în meciurile disputate anul trecut pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014. El a avut evoluții constant bune, fiind lăudat de oamenii de fotbal.

Dorin Goian a fost împrumutat de Glasgow Rangers la echipa de ligă secundă italiană, Spezia, unde nu a avut evoluţii foarte reuşite. Glasgow Rangers a fost retrogradată în vara anului 2012 în liga a IV-a din Scoţia, din cauza neregulilor financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel