Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Gheorghe Ştefan, la ICCJ în dosarul Microsoft

Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Gheorghe Ştefan au fost aduşi, vineri seara,  la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Propunerile procurorilor DNA privind măsurile preventive ce vor fi aplicate în continuare în cazul acestora în dosarul "Microsoft",vor fi judecate de Horia Valentin Şelaru, fost procuror la Parchetul instanţei supreme.

Din câte se pare,  DNA va cere schimbarea măsurii arestului preventiv cu cea de arest la domiciliu pentru Dorin Cocoş în dosarul "Microsoft". Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi început să colaboreze cu ancgetatorii. 

Dorin Cocoș mai are un mandat de arest preventiv, cel în dosarul restituirilor de la ANRP în care este acuzată Alina Bica. Chiar dacă va fi pus în arest la domiciliu în  dosarul Microsoft, Dorin Cocoș va rămâne în continuare în arest preventiv pentru dosarul ANRP. 

În cazul lui Gheorghe Ştefan, care a fost audiat vineri la DNA, procurorii vor cere menţinerea arestului preventiv, au precizat sursele citate.

Citește și: DNA cere arest la domiciliu pentru Dorin Cocoș

Totodată, anchetatorii cer prelungirea arestului la domiciliu pentru Gabriel Sandu şi omul de afaceri Dumitru Nicolae.

Dorin Cocoş este arestat preventiv în dosarul Microsoft, alături de primarul suspendat al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. În arest preventiv au fost, până în 25 ianuarie, şi fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu şi omul de afaceri Dumitru Nicolae, aceştia fiind în prezent în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel