Urmărește emisiunea live


Dorin Cocoș, prejudiciu. Cât a recuperat ANAF

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a recuperat până în prezent creanţe bugetare de peste 19,453 milioane de lei, din executarea silită a debitorului Dorin Cocoş, se arată într-un comunicat de presă al Fiscului.

Astfel, ar fi vorba despre dosarul penal nr. 1191/1/2015, iar aceste creanţe vin după organizarea a trei serii de licitaţii prin intermediul cărora ANAF a vândut 13 imobile sechestrate conform hotărârii judecătoreşti nr. 258/24.03.2016 pronunţată în materie penală, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

'Imobilele sunt spaţii comerciale din Bucureşti şi au fost adjudecate la valori mai mari decât preţurile stabilite de evaluatori. Suma recuperată până acum la bugetul de stat provine în principal din popriri conturi bancare, popriri ale sumelor datorate de către terţi şi valorificarea imobilelor sechestrate', menţionează sursa citată. 

Fiscul precizează că inspectorii structurii de executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor părţilor sociale la societăţile comerciale la care debitorul are calitatea de asociat şi a terenurilor şi imobilelor deţinute de debitor, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea facilitării participării potenţialilor ofertanţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel