Dorian Schwartz: Romgermed preia Clinica Doctor Isreb

Cu o strategie agresivă de extindere, Grupul Romgermed a achiziţionat clinica Doctor Isreb din Calea 13 septembrie, în București.

Lanţul de clinici Romgermed a achiziţionat un centru medical important aflat într-una dintre zonele cu vad comercial din Capitală. Centrul medical dr. Isreb, una dintre clinicile plasate în zonă cu trafic intens era, până la achiziţia de către Romgermed, un jucător de talie medie pe piaţa de servicii medicale. Ca afacere, însă, era atractiv, din punct de vedere al gradului mare de fidelitate al clientelei. Achiziţia Romgermed este o mișcare strategică importantă din două motive. Pe de o parte, Romgermed preia o clientelă fidelă în condiţiile unui cost rezonabil al achiziţiei. Pe de altă parte, transformarea Centrului Isreb de pe Calea 13 septembrie, în clinica Romgermed înseamnă o investiţie în dezvoltarea de noi servicii şi o infuzie de tehnologie care vor creşte valoarea fostului centru, oferindu-i o nouă perspectivă în cadrul grupului.

Romgermed, strategie de extindere și investiții

De la jumătatea anului, Romgermed a adoptat o strategie agresivă de extindere bazată pe achiziţia unor jucători mici şi medii din Bucureşti şi din zonele apropiate Capitalei şi pe investiţia în achiziţia de tehnică medicală pentru dezvoltarea de noi servicii. Fondat de Dorian Schwartz în anul 2000, grupul medical Romgermed, a anunţat la jumătatea anului trecut demararea unui proces de repoziţionare, care va pune accentul pe schimbarea managementului lanţului de clinici şi pe redefinirea brandului Romgermed ca furnizor de servicii accesibile de sănătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel