Tusk, preşedinte al Consiliului European. Bogdan Chirieac: Este un semnal

Premierul polonez Donald Tusk a fost desemnat în funcţia de preşedinte al Consiliului European, iar ministrul italian de Externe Federica Mogherini în postul de şef al diplomaţiei UE, a anunţat sâmbătă preşedintele în exerciţiu al Consiliului, Herman Van Rompuy.

VEZI ȘI: Adrian Năstase, momente COPLEȘITOARE alături de sora și fiul lui

Analistul Bogdan Chirieac trage un semnal de alarmă și explică de ce desemnarea lui Donald Tusk la șefia Consiliului European este o mișcare extrem de importantă.

VEZI ȘI: Inițiativă propusă de un membru CNA, aplicată pentru prima dată la o școală din România. Schimbarea îi vizează pe toți elevii

"Sâmbătă seară, s-a anunțat președintele Consiliului European. Atenție mare! Este premierul polonez Donald Tusk, prietenul foarte bun al domnului Victor Ponta. S-au susținut reciproc de multă vreme; chiar înainte de a fi numit premier Victor Ponta. Numirea lui Donald Tusk în funcția de președinte al Consiliului European este un semnal. Știrea s-a împrăștiat ca focul la Bruxelles. Ministrul italian de Externe Federica Mogherini a fost desemnată în postul de şef al diplomaţiei UE", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunea "Panorama" prezentată de Oana Stănciulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel