Donald Trump, vacanță. Unde merge președintele american

Preşedintele american, Donald Trump, a părăsit vineri Washingtonul şi Casa Albă pentru o vacanţă de 17 zile la unul din cluburile sale de golf de lux, transmite AFP.

Pe timpul absenţei sale, Casa Albă va face obiectul unor lucrări de renovare.

Lindsay Walters, o purtătoare de cuvânt a acestei instituţii, a precizat că este vorba de o "vacanţă de lucru". "Preşedintele va continua să lucreze pe timpul următoarelor două săptămâni", a spus aceasta.

AFP aminteşte că, de la preluarea mandatului prezidenţial, Trump şi-a petrecut adesea weekendurile în reşedinţa sa din Bedminster sau la Mar-a-Lago, proprietatea sa din Florida, supranumită "Casa Albă de iarnă".

Presa americană afirmă că Donald Trump îşi alocă mai mult timp de vacanţă decât predecesorul său Barack Obama, pe care îl critica neobosit pe acest subiect.

Washington Post chiar a contabilizat zilele petrecute de Donald Trump la reşedinţele sale sau cele consacrate unei partide de golf, rezultând că, la finalul lunii august, el se va fi bucurat de 53 de astfel de zile de "timp liber" faţă de 15 pentru Barack Obama.

"Voi părăsi rar Casa Albă pentru că este atâta treabă de făcut", a spus Trump, în iulie 2015, în timpul campaniei electorale.

"Nu voi avea timp să joc golf", a adăugat el, în august 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel