Donald Trump s-a lăudat că are informații compromiţătoare despre viaţa amoroasă a lui Macron

Donald Trump s-a lăudat că are informații compromiţătoare despre viaţa amoroasă a lui Macron / Foto: Facebook Emmanuel Macron
Donald Trump s-a lăudat că are informații compromiţătoare despre viaţa amoroasă a lui Macron / Foto: Facebook Emmanuel Macron

Donald Trump s-ar fi lăudat ani la rând că are informații compromiţătoare despre viaţa amoroasă a lui Macron.

La câteva săptămâni după ce FBI a confiscat un document care conținea informații despre "președintele Franței" din casa lui Donald Trump din Florida, un nou raport susține că fostul președinte american s-a lăudat anterior că deține informații compromițătoare despre viața amoroasă a președintelui francez Emmanuel Macron, scrie People.

O sursă a declarat pentru Rolling Stone că Trump, în vârstă de 76 de ani, "deseori" lansează bârfe ș căi le-a spus celor din cercul său că ar cunoaște modalitățile "obraznice" ale lui Macron, în vârstă de 44 de ani (informații despre care el spune că vin prin "intelligence").

Relația dintre Trump și Macron



Relația dintre Trump și Macron ca lideri mondiali a făcut obiectul a numeroase rapoarte în cei patru ani de mandat a fostului președinte. Uneori, Trump părea dornic să creeze o prietenie cu Macron, deși mai târziu s-a raportat că l-a atacat pe președintele francez cu ușile închise.

Deși nu este clar exact ce informații ar putea avea Trump cu privire la Macron, raportul este demn de remarcat având în vedere recenta percheziție efectuată de către FBI în reședința lui Trump din stațiunea Palm Beach, Florida, la începutul lunii august.

Un inventar al articolelor confiscate în cadrul perchezițiilor arată 11 seturi de documente clasificate, iar o listă de trei pagini cu articolele confiscate descrie un document ce conține "informații despre: Președintele Franței".

Ce s-a mai găsit la casa lui Trump



Printre numeroasele cutii cu articole confiscate s-au numărat și dosare cu fotografii, o notă scrisă de mână nespecificată și acordul executiv de clemență pentru fostul consilier al lui Trump, Roger Stone. Unele au fost marcate ca fiind extrem de secrete, despre care Wall Street Journal notează că ar trebui să fie disponibile numai în unități guvernamentale speciale.

Potrivit mandatului de percheziție, acum public, executat la percheziție, fostul președinte este cercetat pentru potențial obstrucție a justiției și încălcarea Legii privind spionajul. Trump a declarat pe platforma sa de socializare Truth Social că toate documentele aflate în posesia sa au fost desecretizate.

Declarația pe propria răspundere de 38 de pagini folosită pentru a obține mandatul de percheziție arată că există un motiv probabil "să credem că dovezi, fructe ale infracțiunii sau alte obiecte deținute ilegal" ar fi găsite în incinta Mar-a-Lago.

Obiectivele urmăririi penale

O parte semnificativă a cazului este închisă pentru a proteja ancheta și persoanele implicate, deși declarația pe propria răspundere stabilește patru obiective principale ale urmăririi penale:

1. Să se determine cum au ajuns documentele și înregistrările clasificate predate Arhivelor Naționale la începutul acestui an să fie depozitate la Mar-a-Lago

3. Să se stabilească dacă locațiile de depozitare de la Mar-a-Lago erau locații de depozitare autorizate pentru informații clasificate

4. Să se determine dacă există documente sau înregistrări clasificate suplimentare care sunt stocate în locații neautorizate

4. Să se afle cine ar fi putut fi responsabil pentru eliminarea sau stocarea informațiilor clasificate fără autorizația corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel