Donald Trump, Iron Man, Romulus vor ascunde celebritățile ghicite de vedete

Scena misterelor
Scena misterelor

Șase măști spectaculoase, în spatele cărora se ascund șase celebrități din mai multe domenii, urcă pe Scena misterelor diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Yoda, Donald Trump, Iron Man, Romulus, Copacul din Eden și un simpatic Troll vor ascunde celebritățile pe care vor trebui să le ghicească cele zece vedete din platou - Monica Anghel, Diana Munteanu, Pepe, Matteo și Cosmin Seleși, respectiv Andreea Bănică, Rona Hartner, Dorian Popa, Marcel Pavel și Andrei Duban, împărțite în două tabere, a Galacticilor și a Starurilor.

Scena misterelor, trei decoruri distincte

Măștile vor urca pe scenă în trei decoruri distincte: Roma Antică, Raiul și filmul Star Wars. Ajutoare de mască vor fi în această ediție Alexandru Arșinel, Anca Țurcașiu și comediantul Varză. De asemenea, magicianul Lorenzo va prezenta un număr de iluzionism, în urma căruia își va face apariția Iron Man. Momentele coregrafice vor fi susținute de baletul Furnix Team condus de Furnica. Spectaculoasele măști ale serii sunt realizate de echipa condusă de make-up artistul Andreea Rădulescu.

Cine sunt celebritățile care se ascund sub cele șase măști, telespectatorii vor descoperi diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediție Scena misterelor, prezentată de Dan Negru, alături de Romică Țociu, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel