EXCLUSIV  Donald Trump de România. Candidat surpriză la prezidențiale 2019

Roxana Neagu / 15 noi 2018 / 15:30 Salveaza PDF Comentarii
Donald Trump
Descriere foto: Donald Trump

Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidențiale din 2019. 

În interviul acordat pentru DCNews, Viorel Cataramă a subliniat că vrea să facă în România ce a făcut Donald Trump în SUA.

”România să adopte Constituția SUA, cu retușuri”

”Voi candida la alegerile prezidențiale din 2019, pe un program de dreapta, pe o relație externă care să se bazeze, în primul rând, pe relația cu SUA. Relația cu SUA trebuie să fie primordială, eu merg până acolo încât cred că România ar trebui să adopte Constituția SUA, cu câteva retușuri adaptate la realitățile României, dar România trebuie să adopte sistemul american, pentru că este cel mai performant din lume” a afirmat Viorel Cataramă.

”Model foarte clar: Donald Trump”

”Eu am un model foarte clar: Donald Trump! Donald Trump a făcut la fel, a spus că eu cred în anumite chestii: cresc producția americană, cresc exporturile, blochez importurile, nu mai sunt dispus să dau pomeni la nimeni! Vrei să faci parte dintr-o structură, plătește! Eu nu mai dau ajutoare sociale.” a spus Viorel Cataramă, fondatorul unui nou partid, Dreapta Liberală. 

El atrage atenția că ”după doi ani, America e înfloritoare, a crescut producția, a scăzut șomajul, a schimbat America în bine, a dat posibilitatea americanului să muncească și să câștige bani din muncă. Asta vrem să facem și noi în România, să le crească veniturile românilor.”

Vezi mai mult în video de mai jos: 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22