Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Donald Trump de România. Candidat surpriză la prezidențiale 2019

Donald Trump
Donald Trump

Viorel Cataramă va candida la alegerile prezidențiale din 2019. 

În interviul acordat pentru DCNews, Viorel Cataramă a subliniat că vrea să facă în România ce a făcut Donald Trump în SUA.

”România să adopte Constituția SUA, cu retușuri”

”Voi candida la alegerile prezidențiale din 2019, pe un program de dreapta, pe o relație externă care să se bazeze, în primul rând, pe relația cu SUA. Relația cu SUA trebuie să fie primordială, eu merg până acolo încât cred că România ar trebui să adopte Constituția SUA, cu câteva retușuri adaptate la realitățile României, dar România trebuie să adopte sistemul american, pentru că este cel mai performant din lume” a afirmat Viorel Cataramă.

”Model foarte clar: Donald Trump”

”Eu am un model foarte clar: Donald Trump! Donald Trump a făcut la fel, a spus că eu cred în anumite chestii: cresc producția americană, cresc exporturile, blochez importurile, nu mai sunt dispus să dau pomeni la nimeni! Vrei să faci parte dintr-o structură, plătește! Eu nu mai dau ajutoare sociale.” a spus Viorel Cataramă, fondatorul unui nou partid, Dreapta Liberală. 

El atrage atenția că ”după doi ani, America e înfloritoare, a crescut producția, a scăzut șomajul, a schimbat America în bine, a dat posibilitatea americanului să muncească și să câștige bani din muncă. Asta vrem să facem și noi în România, să le crească veniturile românilor.”

Vezi mai mult în video de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel