"Domnule premier, fii te rog drăguț și spune dacă sunt proaste echipamentele pe care ni le-ați furnizat!"

"Problema Schengen este corelată cu multe ieșiri ale politicienilor de a lua voturi. Și în Franța și în Spania e o campanie împotriva romilor. Politicienii folosescu această pârghie: suntem împotriva integrării României din cauza romilor", a declarat Traian Băsescu la emisiunea “Evenimentul zilei” de la B1.

Avem bube acasă. Lucruri pe care politicienii le știu. Sunt de acord că avem probleme pe justiție, dar nu pot fi de acord cu premierul guvernului Franței legat de securitatea frontierelor.

Domnule premier, fii te rog drăguț și spune dacă sunt proaste echipamentele pe care ni le-ați furnizat. Poate se referă la faptul că e vulnerabilă frontiera României Dl. prim-ministru al Franței își informează și ceilalți colegi și să facă niște acțiuni de testare a personalului. Ia să vedem, rezistă vameșul la o mită de 50 de euro? Nu sunt convins că s-a rezolvat problema cu frontierele României, dar nici nu știu dacă s-au rezolvat în Franța. Rapoartele României pe Schengen în 2011 sunt mai bune ca cele ale Franței. Vreau să îmi probezi suspiciunile de corupție la adresa României privind granițele. Nu mă acuza fără să dovedești. Trece-mi 10 cetățeni francezi prin granițe și spune-mi că au dat mită. Am lăsat discuția pe Franța pe umerii firavi ai d-lui Ponta. Eu zic că trebuie să discutăm pentru că e păcat să avem un conflict cu Franța.

Atâta timp cât avem libertate de mișcare ca cetățeni europeni, trebuie să ținem cont că nu ai cum să ai acte de restricție de circulație. Dar ei mi-i trimit ca niște floricele, trimite-i frate cu un act de acuzare. Ei tot din banii de la francezi se întorc înapoi. Nimeni nu poate să spună că prin România intră mai mulți imigranți ilegali decât în alte părți.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel