Dominic Fritz, primarul ales al Timișoarei, REZULTAT TEST Covid-19

Dominic Fritz are COVID-19
Dominic Fritz are COVID-19

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat care este rezultatului testului Covid.

Printr-o postare pe Facebook, primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat că a ieșit negativ la virusul SARS-CoV-2.

Totuși, Fritz a precizat că va rămâne în autoizolare până la finalul săptămânii, când va face al doilea test. De asemenea, în urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că nu a fost „contact direct”. 

Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test pe care îl voi face la sfârșitul săptămânii. Subliniez că datorită faptului că amândoi am purtat mască, ancheta epidemiologică a stabilit că nu am fost ”contact direct”.

Recomandarea mea pentru voi toți este să purtați mască și să păstrați distanța oriunde puteți, chiar și când sunteți cu prieteni sau colegi. Șansele ca în următoarele luni să intrați în contact cu o persoană infectată sunt mari și singura cale să evitați carantina obligatorie este să respectați acele reguli”, a scris Dominic Fritz pe Facebook.

Am primit rezultatul testului de azi dimineață, e negativ. Voi rămâne în autoizolare voluntară până la un al doilea test...

Publicată de Dominic Fritz pe Miercuri, 7 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel