Contre Barna - Cioloș despre funcția de președinte USR-Plus: O discuție în partid

Sursa foto: Facebook Dan Barna
Sursa foto: Facebook Dan Barna

Dan Barna a comentat declarațiile lui Dacian Cioloș referitoare la funcția de președinte USR-Plus.

Întrebat, într-un interviu pentru G4media, dacă este de acord cu declarația lui Dacian Cioloș legate de mandatele executive și mandatele de conducere în partid,  Dan Barna a spus:

"Este un punct de vedere dar asta e, mă rog, valabil pentru orice coleg care are și o poziție de demnitate, alta decât cea politică. Pentru că și conducerea unui grup europarlamentar la Bruxelles presupune aceeași activitate consistentă în altă parte decât partidul și atunci evident că discuția ar rămâne valabilă, dar e valabilă într-un context mult mai larg.

Cât despre ipoteza care are ar putea rezulta din declarația lui Cioloș și anume dacă a fii lider de partid înseamnă că nu poți fi și vicepremier în guvern, Dan Barna a mai spus: "Nu, mă rog, asta înțelegeți dumneavoastră. Este o discuție pe care o avem în partid legat de ce înseamnă acest cumul de funcții și de poziții…".

Ce a declarat Dacian Cioloș

Fiind întrebat dacă are de gând să candideze şi pentru şefia USR-PLUS, Dacian Cioloș a declarat: "Va trebui să discutăm şi cât ne permitem şi vrem să cumulăm mandate. Mandat de conducere în partid cu diferite mandate executive. Pentru că cine se ocupa de partid trebuie să se ocupe şi de conducerea partidului şi de organizarea lui. Când eşti în Guvern sau în Parlament ai şi acolo anumite responsabilităţi, unele sunt mai solicitante decât altele", a declarat Dacian Ciolos.“Va trebui să discutăm și cât ne permitem și cât vrem să cumulăm mandate. Mandate de conducere în partid cu diferite mandate executive. Pentru că cine se ocupă de partid trebuie să se ocupe și de conducerea partidului, de organizarea lui. Când ești în guvern sau în parlament, ai și acolo anumite responsabilități, unele mai solicitante decât altele”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel