Doliu în PSD. Primar MORT în urma unui accident rutier

Partidul Social Democrat este în doliu! Un primar a murit miercuri seară, după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un autocamion.

Costel Mateiu, primar în comuna Cîmpuri din anul 2012, s-a stins din viață într-un accident rutier produs între Focșani și Bolotești.

Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil umed.  Autoturismul în care se Costel  Mateiu a pătruns pe contrasens în curbă, intrând în coliziune frontală cu un autocamion plin cu lemne.

De asemenea, în urma accidentului, o altă persoană, aflată în camionul cu lemne, a fost declarată decedată.  3 persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean ”Sf. Pantelimon” din Focşani pentru îngrijiri medicale.


„În urma evenimentului au rezultat 5 victime de sex masculin, dintre care 2 victime decedate, 2 victime conştiente şi 1 victimă inconştientă. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea a 4 victime (1 din autocamion şi 3 din autoturism), iar paramedicii, împreună cu echipajele medicale, au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor ce prezentau semne vitale. Ulterior, echipajul SMURD a preluat un pacient conştient, în vârstă de 18 ani, cu multiple traumatisme şi fracturi, pe care l-au transportat la U.P.U Focşani. Celelalte 2 victime au fost preluate de echipajele SAJ. La locul intervenţiei, după finalizarea acţiunii, s-a deplasat o automacara din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, pentru eliberare părţii carosabile", a transmis ISU Vrancea, conform Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel