Doliu în PNL. Deputatul Cornel Olar a murit. Sicriul, depus la Parlament

Deputatul PNL, Cornel Olar, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut chiar de colegii săi din Camera Deputaților.

UPDATE: Sicriul cu trupul neînsuflețit al deputatului moților, Corneliu Olar, a fost depus astăzi, 15 februarie, în clădirea Parlamentului României. Înmormântarea va avea loc vineri, în data de 18 februarie, în comuna Horea, arată ZiarulUnirea.ro

Corneliu Olar, deputatul moților, așa cum era cunoscut de aproape toată lumea a trecut la cele veșnice în seara zilei de 14 februarie 2022, după o lungă și grea suferință, luptând până în ultima clipă cu o boală cruntă și neiertătoare.

Deși grav bolnav, Olar și-a continuat activitatea parlamentară, fiind memorabil un moment, din anul 2019, când deși se afla sub tratament cu citostatice s-a dus în plenul Parlamentului, unde a fost imediat înconjurat de colegii săi liberali, care l-au îmbrătișat și l-au pupat.

----- 

”Colegul nostru, Corneliu Olar, a trecut la cele veșnice.

Dumnezeu să-l odihnească!”, arată Grupul PNL din Camera Deputaților.

Corneliu Olar era deputat PNL de Alba. Corneliu Olar urma să împlinească 63 de ani în aprilie.   A fost deputat timp de mai multe mandate (din partea PDL şi ulterior PNL), între 2008 şi 2022, cu o întrerupere de 4 ani (din 2012 până în 2016). Înainte de a deveni parlamentar, Corneliu Olar a fost primar al comunei Horea, funcţie din care s-a remarcat ca un lider al oamenilor din Ţara Moţilor.

A fost iniţiatorul mai multor legi menite să îi ajute pe moţi, printre care una care se numeşte chiar Legea Moţilor.   

”Cu adâncă tristeţe vă anunţăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moţilor. Încă nu s-a inventat dicţionarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea şi ataşamentul pe care Corneliu Olar le-a avut faţă de Ţara Moţilor, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă.   Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca şi realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit şi amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moţilor”. Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul organizației PNL Alba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel