DOLIU în lumea politică. Un primar a murit din cauza COVID-19. Ludovic Orban: REGRET profund

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un primar a murit din cauza COVID-19. 

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași, a murit luni dimineață după ce a fost infectat cu Sars-Cov-2. El avea 59 de ani și a stat internat  la Institutul Matei Balș din București.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Premierul Ludovic Orban și-a manifestat regretul privind moartea primarului, în cadrul unei conferințe de presă.

"Am aflat cu nespusă mâhnire că Dan Drăgulin, bunul nostru coleg și prieten a pierdut bătălia pentru viață în spitalul Batei Balș. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe în campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala și din păcate a decedat în cursul acestei dimineți. E o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un bun coleg care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu.Transmit familiei condoleanțe și faptul că le suntem alături. Regret profund.", a declarat Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel