Doliu în lumea medicală. A murit un reputat medic român

Doliu în lumea medicală. A murit un reputat medic român  / Foto: Pixabay
Doliu în lumea medicală. A murit un reputat medic român / Foto: Pixabay

A murit un reputat medic român. Anunțul  a fost făcut chiar de familia acestuia.

Medicul Imre Ludovic, specialist în obstretică-ginecologie din Zalău s-a stins din viață. tristul anunț a fost făcut chiar de către familia sa. Medicul a fost descris ca fiind un profesionist desăvârșit. Aceștia nu au menționat care este cauza morții sau dacă medicul suferea de vreo boală.

"Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor, purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care de fiecare dată și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea.", a scris familia în anunțul publicat pe o rețea de socializare.", potrivit Realitatea.net.

Primul soț al Monicăi Anghel, medicul Andrei Carantino, a decedat

Doctorul Andrei Carantino, medic primar chirurgie plastica și estetica și doctor în științe medicale, a decedat pe 7 mai. Vestea a fost anunțată de o apropiată a familiei, fiind primită cu tristețe de colegii medicului de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Fostul soț al artistei Monica Anghel ar fi avut avut probleme de sănătate mai vechi, iar în luna decembrie a anului trecut a suferit o ruptură de aortă. Vestea tristă a fost anunțată de jurnalista Roxana Dima pe pagina sa de Facebook. 

„În această dimineață, cunoscutul doctor, Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris aceasta.

Medicul Andrei Mircea Carantino a fost căsătorit cu Monica Anghel timp de 11 ani. Acesta era născut pe 5 martie 1960 și împlinise de curând 61 de ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel