Doliu în județul Sibiu. Președintele Consiliului Județean: Nu mai este printre noi

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

A murit Nicolae Nan, fost președinte al Consiliului Județean Sibiu în mandatul 1996 – 2000, și cetățean de onoare al județului Sibiu, titlu decernat în luna octombrie 2013.

Conducerea actuală și colectivul CJ Sibiu a transmis un mesaj de condoleanțe: 

”Județul Sibiu este în doliu. Nicolae Nan nu mai este printre noi. Ne numărăm printre miile de sibieni care l-au cunoscut, care l-au admirat și iubit, care au colaborat cu el, care i-au fost alături în multiplele sale etape profesionale și politice.

Activitatea sa în administrația publică locală, în politica locală și națională este apreciată și s-a bazat pe profesionalism, diplomație și carismă. Ni-l vom aminti ca un om tonic, activ, senin, lucid, analitic, cu viață socială de admirat, înconjurat de prieteni până în ultima parte a vieții. Nicolae Nan transmitea tuturor o bucurie de a fi și de a trăi. Longevitatea cu care a fost dăruit de Dumnezeu a făcut ca multe generații de tineri, printre care m-am numărat și eu, să îl cunoască și să învețe de la el. Știu ca era un bun sfătuitor și rețin toate sfaturile bune pe care mi le-a dat de când am devenit președintă a Consiliului Județean Sibiu.

Împreună cu colegii mei din instituție, în special cu cei care au lucrat aici în perioada 1996 – 2000 când a fost președinte, dar și anterior cât timp a fost director economic al CJ Sibiu, transmitem sincere condoleanțe familiei domnului Nicolae Nan.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Daniela Cîmpean, președintele CJ Sibiu, alături de întreg colectivul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel