Doliu în fotbalul românesc: Florin Grigore, fost coleg cu Gheorghe Hagi, a murit

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria post-belică a României, fost coleg cu Gheorghe Hagi la Sportul Studențesc, a încetat din viață, la vârsta de 59 de ani. 

Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studenţesc, la începutul anilor '80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu şi Gheorghe Hagi, a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani, a anunțat, marţi, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal., potrivit gsp.ro.

"Extremă dreaptă de o rară viteză şi tehnicitate, Florin Grigore s-a impus mai întâi în echipa de legendă a celor de la CS Târgovişte, la sfârşitul anilor '70. După ce a jucat timp de trei sezoane acolo (1978-1981), Florin Grigore s-a transferat la Sportul Studenţesc pentru care a jucat alte trei sezoane, între 1981 şi 1984", se menţionează pe site-ul citat.

La Sportul Studențesc, Florin Grigore a fost component de bază al celei mai bune garnituri din istoria clubului, într-o echipă care îi mai avea pe Andrei Speriatu, Mihai Marian, Paul Cazan, Gino Iorgulescu, Ion Munteanu II, Emilian Șerbănică, Alexandru Terheș, Marcel Coraș, Gică Hagi, Mircea Sandu sau Marian Bucurescu.

A jucat 240 de meciuri în Liga 1, înscriind 39 de goluri. Florin Grigore a îmbrăcat de trei ori tricoul echipei naționale. De asemenea a fost selecționat și în echipa olimpică a României, de trei ori. Marele fotbalist a lăsat în urmă o familie îndurerată, soția și doi copii, un băiat și o fată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel