Doliu în fotbalul românesc: Florin Ganea a decedat. Avea 39 de ani

Fostul fotbalist al echipei FCM Bacău Florin Ganea a decedat, miercuri seară, la vârsta de 39 de ani, în urma unui infarct, în timp ce susținea un antrenament cu o grupă de juniori a școlii de fotbal Sporting Bacău.

„Aseară a venit la antrenamentul pe care îl avea programat cu juniorii. Le-a vorbit 10 minute copiilor după care a ieşit afara din balon pentru că se simţea rău. La scurt timp a căzut la pămînt şi şi-a pierdut cunoştinţa. Salvarea a venit foarte repede, în trei minute aproximativ. Doctorii au început să-i acorde îngrijiri medicale, dar nu au mai putut face nimic, era deja mort", a declarat un apropiat al fotbalistului care se afla la faţa locului, potrivit fanatik.ro.

Florin Ganea absolvise Institutul de Educaţie Fizică şi Sport şi conducea şcoala de fotbal Sporting Bacău. A jucat ca mijlocaş stânga la FCM Bacău, Cetatea Tîrgu-Neamţ, Laminorul Roman, Unirea Urziceni, Gloria Buzău şi FC Ştiinţa Bacău. În sezonul 2002-2003, atunci când evolua la FCM Bacău, Ganea l-a avut antrenor pe fostul mare internaţional Ilie Dumitrescu. La Unirea Urziceni a evoluat înainte ca echipa să câştige titlul în Liga 1. Florin Ganea adunat peste 200 de partide pe prima scenă a fotbalului românesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel