Doliu în fotbal: Wesley Lopes, fost jucător al FC Vaslui și CSMS Iași a murit

UPDATE: Wesley Lopes s-a amuzat  când a auzit că au apărut știrile ce anunțau moartea sa. Fostul golgeter al Ligii I a spus pentru Fanatik.ro că se simte cât se poate de bine și s-a lăsat de fotbal.

„Am auzit că m-a omorât cineva. Ce glumă... sunt mai bine şi mai sănătos ca oricând. Chiar acum sunt cu soţia şi cu băiatul meu şi ne simţim bine. Nu ştiu de unde a ieşit această ştire proastă. Cred că cineva a vrut să facă o glumă. Liniştiţi-vă! Wesley mai are mult de trăit. Am primit foarte multe telefoane din România, dar sunt foarte bine. Nu mai joc fotbal de un an", a spus Wesley.

Știrea inițială:

Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui şi CSMS Iaşi, a decedat subit la vârsta de 35 de ani, informează presa arabă, potrivit Digi Sport.

Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din Brazilia, se pare că a suferit un infarct în timp ce se afla la un antrenament, scrie presa arabă. Informaţia a fost preluată ulterior şi de presa din Spania.

Wesley Lopes a fost transferat în 2009 la FC Vaslui unde a jucat la gruparea lui  Adrian Porumboiu până în 2012. În ţara noastră a mai evoluat pentru CSMS Iaşi.

"Imi pare extrem de rau, a incantat fotbalul romanesc prin evolutiile lui, e pacat de ce s-a intamplat, orice cuvant e de prisos. Era un jucator de o forta incredibila. Uneori stateau pana dimineata si al 11 aveau antrenament, singurul care era fresh era Wesley, nu credeam pe nimeni ca pierdea noptile, nu se cunostea, facea antrenamentul 100%. Putea sa faca ce vrea cu viata lui, putea sa bea cat vrea dar la meciuri e numarul 1. Cred ca la capitolul asta il batea pe Tamas, ii baga sub masa, era rezistent la bautura. Wesley era cu mult peste toti, chiar si peste Lucian Sanmartean, care e febletea mea, dar Wesley era peste el.", a spus Porumboiu la Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel