Doi români, virali în Dubai: Festin cu slănină și ceapă pe o plajă din Emiratele Arabe / VIDEO

captură video TikTok
captură video TikTok

Florin Cilica, după accent - ardelean, a dus cu el în Dubai și... o "bucată" din România.

Doi conaționali au devenit virali după ce au postat pe TikTok un clip în care mănâncă slănină cu ceapă și beau pălincă pe o plajă din Dubai.

Aceștia au făcut dintr-un banal prânz cu specific românesc un adevărat “spectacol culinar” sub soarele Emiratelor Arabe. Mai mult, au împărțit cu generozitate cârnați, pâine și ceapă, transformând plaja într-o mare masă tradițională. Sticla de pălincă, se pare, nu a fost împărțită cu arabii.

Videoclipul a adunat mii de reacții și comentarii, iar cei mulți s-au amuzat și l-au felicitat că "măcar așa mai știe lumea de România". Într-un mesaj adresat fanilor, protagonistul a mulțumit pentru susținere și a sfidat criticii cu umor: “Vă salut cu respect pe toți cei de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde de foame “

@florincilica Ardeleanu' în Dubai cu cârnațu' la purtător???? #Ardeal #Dubai #pentrutine #florincilica #foryou #funny #food #traditional ♬ sunet original - Florin Cilica

„Of, ce-mi plac asemenea oameni”, ”Cel mai bun meniu, sănătate curată”, ”Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”, sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel