Doi deputați s-au întors în PSD. Cum i-a convins Dăncilă

Andrei Itu / 09 oct 2019 / 12:49 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Premierul Viorica Dăncilă a făcut declarații jurnaliștilor după încheierea Forumului Agricultorilor.

'Nu le-am promis nimic. Am avut discuții legate de România, de responsabilitatea pe care o au și de obligația pe care o au față de cei care i-au ales și anume de implementarea programulul de guvernare. Cei care i-au votat, mai ales din cadrul PSD, și-au pus speranța în ei să continue această guvernare, nu să voteze împotrivă.' a spus Viorica Dăncilă referior la întoarcerea în PSD a deputaților Horia Nasra și Cornel Itu, după ce anunțaseră inițial că trec la Pro România.

Social-democratul Horia Nasra a scris pe Facebook anunțul revenirii în PSD alături de Cornel Itu, dar și un mesaj privind votul la moțiunea de cenzură.

„Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei. Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală! Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI. Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi , de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!”, a scris Horia Nasra, pe Facebook.

„Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate. Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală”, a mai scris Nasra.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, începând cu ora 10.00.

VEZI ȘI Dăncilă, la Forumul Agricultorilor: Beneficii fără precedent pentru agricultura românească

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27