Doi concurenți de la Insula Iubirii au picat testul abia după plecarea din show. Ispita: "Mă căuta, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult"

Doi concurenți de la Insula Iubirii au picat testul, acasă. Una dintre ispite a fost căutată, după show.

Experienţa pe Insula Iubirii a ajuns în punctul culminant. Şase cupluri au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. După 21 de zile de când au ajuns în Thailanda, aseară, a sosit momentul în care partenerii au stat din nou faţă în faţă la ceremonia finală a focului, în penultimul episod Insula Iubirii. Ziua decisivă, ziua celor mai sincere şi răvăşitoare dezvăluiri şi a celor mai dramatice decizii continuă lunea viitoare, de la 20:30, în cel mai nou episod Insula Iubirii, la Antena 1. 

Aseară, primul cuplu a primit din partea gazdei celui mai fierbinte reality show, Radu Vâlcan, întrebarea mult aşteptată: "Veţi pleca de pe insulă împreună, singuri sau cu un alt partener?”. Katy şi Ionuţ au început testul suprem al relaţiei după ce un alt cuplu a părăsit insula şi au intrat în atmosferă direct în centrul acţiunii, la un bonfire unde Ionuţ s-a făcut imediat remarcat. Telespectatorii au urmărit cum cuplul, după o revedere emoţionantă, a luat decizia să părăsească insula împreună, însă testul nu se încheiase pentru ei. Întorşi în ţară, Katy a simţit să facă schimbări în viaţa ei. Nu uitase încă tentaţia, aşa că a mai încercat să se apropie de Marius – ispita cu care a rezonat cel mai mult pe Insula Iubirii.

"Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ"

"A fost o perioadă de timp când ea mă căuta să îmi propună să ne vedem, îmi dădea de înţeles că îşi doreşte ceva mai mult. Însă am făcut-o să înţeleagă că eu nu îmi doresc o relaţie cu ea, m-am simţit minţit că nu şi-a asumat ceva când eram pe Insulă. Am luat decizia de a-i spune că sunt cu cineva, ca să înţeleagă că nu sunt interesat. Nu ştiu dacă s-ar mai fi întors la Ionuţ, dacă eu mi-aş fi dorit o relaţie cu ea!”, a mărturisit Marius. 

Luni, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor fi martorii alegerilor protagoniştilor, care au ajuns în punctul culminant al experienţei lor pe Insula Iubirii, în cadrul ultimului episod al celui mai fierbinte reality show. Şase femei şi şase bărbaţi care se credeau în relaţii indestructibile s-au aruncat plini de încredere în aventura vieţii lor, iar la finalul celor 21 de zile au tras linie şi au văzut cu ce au rămas. Alegerile lor din ultimul episod al reality show-ului, precum şi povestea lor după câteva luni de la revenirea în ţară vor putea fi urmărite luni, de la 20:30, la Antena 1.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel