Doi concurenți de la Asia Express, contract cu PRO TV, în timpul filmărilor de la Antena 1

Puțini știu că doi dintre foștii concurenți de la "Asia Express" au avut contracte și cu Pro TV în același timp în care filmau pentru celebra competiție. Despre cine este vorba. 

Lia Bugnar a participat la "Asia Express", emisiune difuzată la Antena 1, deși ea colabora cu rivalii de la Pro TV, pentru serialul "Vlad". Antena 1 știa însă acest lucru, potrivit click.ro. Actrița scrie scenariul alături de iubitul ei, Anghel Damian, actor și el în serialul de la PRO TV.  Chiar acesta a povestit totul. De asemenea, numele Liei apare pe generic.

"Putem spune că avem povestea noastră"

"După ce petrec 10 ore sau mai multe la laptop, prima oară îi arăt ce am scris Liei (Bugnar - n.r.), iubita mea. În perioada asta (în noiembrie și decembrie 2019, când Lia era plecată în Asia, la filmări - n.r.) sunt singur și nu e atât de ușor, dar alții supraviețuiesc în condiții mai grele. Când iubești, viața te inspiră să scrii mai bine. Universul din "Vlad" este și un univers din viața mea. Este foarte greu să scrii despre iubire, adevăr, relații, răzbunare dacă nu ai trecut și tu prin astea, să prinzi exact esența.

La început eram chițibușa. Am un fotoliu cu taburet și scriu de acolo câte 8-10 ore. Ei îi arăt prima oară textele pe care le scriu pentru serial, apoi regizorului Jesús del Cerro, producătorul serialului "Vlad". Mă bucur că povestea va fi 100% originală și putem spune că avem povestea noastră. Vom avea multe surprize în al treilea sezon", a povestit actorul Anghel Damian, într-un interviu pentru click.ro.

Aceeași poveste, în sezonul 2 "Asia Express"

Se pare că povestea s-a repetat. În sezonul doi al emisiunii "Asia Express", Adrian Teleșpan, concurent în show-ul de la Antena 1, scria scenariul serialului "Triplusec", de la Pro TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel