Doi câini fără adăpost, surprinși dormind sub bradul de Crăciun dintr-un magazin. Imaginile sunt virale

captură video
captură video

O scenă înduioșătoare care ar putea stoarce o lacrimă chiar și de la Omul de Tinichea a fost surprinsă într-un magazin de bricolaj. Doi câini fără adăpost au adormit sub bradul de Crăciun, unul lângă altul, pe blănițele pufoase din decor.

Un clip video ce surprinde doi câini adorabili dormind sub bradul de Crăciun al unui magazin de bricolaj a cucerit inimile internauților.

@sessile_the_dog #leroymerlin #σκυλος #dog #φοργιου #φοργιουπειτζ #stray ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

S-a întâmplat în Atena, Grecia. Dintr-o inițiativă lăudabilă, magazinul de bricolaj local încurajează astfel de interacțiuni cu animalele străzii, oferind pături pufoase pentru odihnă și confort în zilele geroase și nu numai. Personalul implicat în această "mișcare" a transformat, astfel, spațiul din jurul bradului într-un adăpost temporar pentru animalele fără stăpân.

În plus, cei doi câini au acces liber în interiorul magazinului atunci când nu se odihnesc, beneficiind de un mediu prietenos și călduros. Lumea îi mângâie și le vorbește iar animalele revin la brad de mai multe ori pe zi.

În apropierea magazinului, au fost instalate și cuști din lemn special destinate câinilor, iar echipa managerială se angajează să mențină în permanență recipiente umplute cu hrană și apă proaspătă pentru prietenii necuvântători de pe stradă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel