DOCUMENT Carmen Dan. Oana Zamfir: Iohannis să ceară revocarea lui Tudose

Oana Zamfir a reacționat după ce ministrul Carmen Dan a prezentat documentul prin care chestorul Ioniță acceptase numirea în funcția de șef al Poliției Române.

"Colegii meu au cerut premierului să răspundă dacă există acest document la dosarul care a fost înaintat privind numirea chestorului Ioniță. Au trecut 11 ore și jumătate și Mihai Tudose nu a răspuns. Nu a furnizat acest document. Este înșelăciune ce s-a întâmplat. Este mințirea opiniei publice. Este un lucru extrem de grav. Am văzut multe războaie politice, dar să îți bați joc de niște copii violați... (...) Eu mă aștept ca Iohannis să ceară revocarea premierului Tudose pentru că nu se poate așa ceva. Totul are o limită. Nu poți să îți bați joc de o instituție", a zis Oana Zamfir la Antena 3.

Chestorul Ioniță a scris un document prin care își exprimă acceptul pentru a prelua această funcție, iar ministrul de Interne a luat la cunoștință.

[citeste si]

Alexandru Cătălin Ioniță a fost propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru funcția de șef-interimar al Poliției Române. Chestorul ar fi acceptat inițial această funcție, însă la scurt timp a refuzat să meargă mai departe cu demersurile, din cauza unor presiuni care s-ar fi făcut asupra lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel