EXCLUSIV  Dobre, replică genială despre Ponta

Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, a vorbit despre situația pe care actuala Coaliție a găsit-o în momentul în care a preluat puterea.

Adrian Dobre a vorbit despre existența rapoartelor cu privire la neregularități pe care PSD le-a găsit după preluarea puterii. Jurnalistul Val Vâlcu a dat exemplul corvetelor, unde Liviu Dragnea a explicat că e o defecțiune de procedură care va fi reluată, lucru confirmat și de Victor Ponta.

Întrebat dacă la Ministerul Muncii a găsit infracțiuni de corupție, Adrian Dobre a declarat că Ministerul Muncii „în general e responsabil cu inițiative legislative, politici publice. Prin specificul activității nu are acte care să fie legate de acte de corupție, sunt anumite chestiuni care pot fi legate de abuz în serviciu, dar nu de acte de corupție”.

Ulterior, Adrian Dobre a fost întrebat dacă s-au găsit asemenea aspecte în Guvern, întrucât în Guvernul Boc erau aproximativ 300 de astfel de rapoarte făcute de PSD după ce USL a ajuns la Guvernare.

Și ce s-a întâmplat cu ele? Eu nu am văzut o consecință a acestor demersuri. Îmi aduc aminte că chiar la momentul respectiv, 2013-2014, discutam și spunea premierul de atunci, Victor Ponta, că a trimis foarte multe sesizări la organele statului pentru diverse acte de corupție și abuzuri și că nu a avut niciun fel de rezultat. 

Sigur, este necesară o cartă albă sau o cartă neagră a unei guvernări. Astea sunt lucruri care de principiu pot fi utile. Pe de altă parte la nivelul de exigență pe care ni l-am creat și numărul de măsuri pe care trebuie să le implementăm, vă spun că am intrat direct în ele”.

[citeste si]

Puteți urmări AICI interviul în integralitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel