DNA, reacție după o postare pe Facebook a lui Victor Ponta

DNA transmite că fragmentul publicat de premierul Victor Ponta pe pagina personală de Facebook în legătură cu dosarul de la DNA este un extras dintr-o opinie separată a unui expert desemnat de Dan Șova. Procurorii susțin că nu reprezintă rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză.

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor-Viorel este în realitate un extras din conținutul opiniei separate a unuia dintre experții inculpaților, respectiv expertul desemnat de inculpatul Șova Dan-Coman și nu reprezintă nicidecum rezultatul raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză. Raportul respectiv a fost întocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, în conformitate cu art. 172 și următoarele CPP", a precizat miercuri DNA pentru Agerpres

Procuroriii menționează că "raportul integral de expertiză fiscală și contabilă conține 29 de file și 8 anexe". 

"Regret faptul că bătălia politică și de media se duce cu arme necinstite — din expertiza făcută în dosarul meu se arată că SCA 'Șova și Asociații' și-a dedus cheltuieli în baza contractului cu mine de 51.321 de lei și se arată, de asemenea, că au fost plătite taxe și impozite de către 'Cabinet Avocat Ponta Victor' în suma de 53.000 lei! Deci, prezentarea doar a primei sume este o manipulare a opiniei publice, ignorând voit plata celor 53.000 lei! Adunând cele două sume nu rezultă prejudiciu față de statul român, care a încasat în plus 2.000 de lei!", a scris, miercuri, premierul Victor Ponta pe Facebook, după ce a fost la DNA, citat în dosarul Rovinari-Turceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel