DNA, procedură reluată. Virgil Guran: Să nu mai existe influență politică ca în trecut

DNA
DNA

Cei patru candidați înscriși pentru în cursa pentru șefia DNA au fost respinși. Ministrul Tudorel Toader a decis reluarea procedurii. Liberalul Virgil Guran susține că ar fi trebuit ca pe această temă să se pronunțe și CSM.

"Așa cum s-a și afirmat din partea PNL, noi credem că este absolut necesar să își spună cuvântul și CSM-ul pentru că acolo sunt oameni din toate zonele societății și a  instituțiilor care se ocupă de justiție. În același timp, referitor la respingerea tuturor candidaților, nu știm realitatea de acolo, nu știm ce s-a discutat, cum s-a discutat" a declarat liberalul.

"Probabil or avea motive întemeiate (n.r. de respingere a candidaților). Să sperăm că va fi numit cineva care să facă față cerințelor, să dea dovadă de corectitudine și să nu mai existe cum a existat în trecut influență politică. Să existe o independență reală. Mă refer la faptul că pe timpul președintelui Băsescu s-a încercat politizarea unor anumite instituții și s-a văzut acest lucru. Nu toți oamenii probabil au reușit să schimbe stilul de lucru pentru că atunci când învețiue ceva e greu să te dezveți de acel lucru",a mai spus Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel