DNA, nou DOSAR. Legătura cu Liviu Dragnea. Maria Vasii: Vă spun în exclusivitate

Oameni din apropierea lui Liviu Dragnea sunt audiați la DNA într-un nou dosar. Avocata sa, Maria Vasii, a făcut o serie de dezvăluiri despre legătura președintelui PSD cu acuzațiile procurorilor DNA. 

”Nu știu de ce încearcă DNA să-i confecționeze un dosar sau altul dlui Dragnea. Cele care sunt acum în fața instanțelor nu sunt acuzații serioase, nu privesc fapte reale, ci mai multe fapte inventate”, a spus avocata, la Antena 3. 

Astăzi a fost audiat la DNA administratorul public din Teleorman, Mircea Dumitrescu, la DNA, iar informațiile pe surse sunt că a fost audiat cu privire la închirierea insulei Belina, unde a spus că pescuiește Liviu Dragnea, și a unor suprafețe din brațul Pavel al fluviului Dunărea. 

[citeste si]

Maria Vasii a precizat, la Antena 3: ”Permiteți-mi să vă spun în exclusivitate, că se afirmă că ar exista fapte penale legate de administrarea acestei zone de luciu de apă în principal. Vreau să vă spun că-n ceea ce privește cele trei contracte, anterior preluării la CJ Teleorman, au existat contracte de închiriere cu Apele Române. CJ Teleorman a preluat acele zone menținând contractele încheiate de Apele Române. Ca atare, cum se va putea justifica o acuzație penală față de aceste trei contracte, în condițiile în care CJ Teleorman doar s-a subrogat în drepturi și obligații pentru ceea ce anterior s-a obligat Actele Române?”. 

Întrebată dacă a fost chemat la audieri Liviu Dragnea, avocata sa a garantat că nu a fost chemat până acum și nu crede că va fi chemat, afirmând totuși că președintele PSD a semnat ”o hotărâre de guvern care avea legătură cu trecerea acestui teren în administrarea patrimoniului public al județului Teleorman, dar nu are niciun act material care să poată atrage vreo acuzație, în aceeași situație a mai semnat alte mii de hotărâri. Sub nicio formă nu poate să conducă la acuzare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel