Guvernul PSD va fi distrus. LOVITURĂ de stat. Gâdea și Badea confirmă amenințările

Călin Popescu Tăriceanu a spus că acțiunea DNA privind dosarul Belina este o încercare de lovitură de stat pentru că procurorii încearcă să dea jos Guvernul și să distrugă PSD.

"Se încearcă o lovitură de stat, și nu spun lucrurile acestea cu ușurință. Se încearcă destrămarea coaliției de la guvernare PSD-ALDE, a PSD, pentru că DNA a ajuns să fie un instrument care face poliție politică în România", a spus copreședintele colaiției PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. În discuția cu Mihai Gâdea, Mircea Badea și liderul PSD, Liviu Dragnea, președintele Senatului a lansat acuzații grave: DNA este condusă din afară, trebuie stabilit dacă face aceaste jocuri politice după bunul plac sau este împinsă de alte instituții. ”Este coordonată dintr-o sufragerie”, a spus Mircea Badea.

Miza nu sunt cei doi miniștri, ci întreg guvernul. Această acțiune a DNA vine înainte ca Inspecția Judiciară să facă public raportul la ceea ce a găsit la DNA. S-a încercat decapitarea Inspecției Judiciare în CSM, le este teamă de ceea ce va apărea. Ca urmare, este aruncat pe piață scandalul Belina, ca diversiune, dar și ca tentativă de destabilizare a guvernului. Cine ar fi crezut, acum doi ani, că o guvernare cu majoritate stabilă ar putea fi înlocuită de un guvern al președintelui, cu o marionetă, dar iată că a fost instalat Cioloș la Palatul Victoria, a menționat Tăriceanu. 

Mihai Gâdea a confirmat ipoteza unui atac similar celor din epoca Băsescu sau din perioada Binomului. Primim amenințări, cei de la Antena 3, că o să mai pățim odată ceea ce am mai pățit. Presa independentă este credibilă și va fi atacată pentru că poate devoala planurile de acaparare a puterii, a concluzionat Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel