DNA, dosar Belina. Cătălin Ivan: Vom fi cu toții victime colaterale

Europarlamentarul Cătălin Ivan a vorbit despre dosarul Belina.

Cătălin Ivan a precizat că Rovana Plumb ar fi fost schimbată din funcție dacă nu ar fi apărut acest dosar DNA. El îl acuză pe Liviu Dragnea pe care îl caracterizează ca fiind ”probabil cel mai corupt și lipsit de scrupule personaj politic” din România ultimilor ani.

”In dosarul Belina este si o veste buna pentru Rovana Plumb. Dragnea nu o va mai schimba din functia de ministru atata timp cat are nevoie de ea. Era data ca certa inlocuirea ei, nu doar ca zvon. 
Vestea proasta pentru ea, pentru PSD si, in final, chiar pentru Romania avand in vedere functiile si influenta lui Liviu Dragnea la cel mai inalt nivel, este ca vom fi cu totii victime colaterale in fuga disperata din fata justitiei a probabil celui mai corupt si lipsit de scrupule politician pe care l-a avut Romania vreodata. 

...desi, cei care accepta sa-l ajute pe acesta, care inchid ochii si se lasa folositi, care considera nu este problema lor si care nu fac nimic pentru a readuce normalitatea in Romania sunt mai degraba complici decat victime. 

Din pacate, PSD, asa captiv cum este in acest moment, tace complice. Sper ca nu pentru mult timp. Au disparut suficient de multe partide de stanga din Europa”, a tranmis Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel