Divorţurile "Generaţiei de Aur"

generatia de aur
generatia de aur

Membrii "Generaţiei de aur", au realizat cele mai importante performanţe pentru fotbalul românesc. Mulţi dintre ei s-au realizat profesioal jucând la marile echipe ale Europei, dar nu toţi au avut noroc în viaţa personală. Cei mai mulţi au trecut printr-o serie de divorţuri cu scandal, care au ţinut prima pagină a ziarelor zile întregi.

Un prim caz celebru este cel al lui Bogdan Stelea. Portarul "Generaţiei de Aur", a divorţat de prima soţie pentru a se însura cu Lili Sandu, dar din nefericire nici relaţia cu artista nu a durat prea mult.

Nici Dan Petrescu nu a găsit fericirea în dragoste. În 2003 acesta a divorţat de soţia sa Dana, iar ulterior s-a recăsătorit.

Gigă Popescu s-a ferit mereu să vină în faţă, iar despre viaţa sa amoroasă nu se ştiu foarte multe. Nu la fel se poate spune şi despre Belodedici. Fostul fundaş de legendă al Stelei a divorţat cu scandal de prima sa nevastă.

Nici celălalt fundaş de bandă al naţionalei nu a avut un mariaj fericit. Tybor Selymes a divorţat de curând de soţia sa Cristina, după ce fostul internaţional a înşelat-o pe aceasta cu o altă femeie.

Dacă Hagi şi Popescu nu au avut astfel de probleme, nu la fel se poate spune şi despre alţi mebrii marcanţi ai "Generaţiei de Aur". Ilie Dumitrescu a avut probleme în viaţa conjugală, iar în 2007 a divorţat de soţia sa Letiţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel