Disperare în PDL: Liviu Negoiţă clonează ziarul "Ring" pentru campanie

Liviu Negoiţă apelează la orice tactică pentru a recupera procentele pe care le-a pierdut în faţa lui Robert Negoiţă. Ultima găselniţă a primarului de la Sectorul 3 este clonarea ziarului "Ring" şi distribuirea gratuită în sector. "Ring" a depus plângere penală împotriva lui Negoiţă şi a cerut distribuitorilor PDL să înceteze împărţirea ziarelor. Nici Robert Negoiţă nu a stat deoparte în acest scandal. El le-a transmis distribuitorilor şi membrilor PDL că epoca în care PDL-ul îi putea apăra în faţa oricărei fărădelegi s-a încheiat.

"Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, a ajuns să recurgă la cele mai abjecte şi ilegale mijloace. Mai precis, a reprodus marca înregistrată a ziarului RING şi grafica acestuia, distribuind ziare cu conţinut intoxicant în sectorul 3 al Capitalei. Dincolo de aspectele de natură comercială şi penală nu putem să nu remarcăm lipsa de scrupule ale domnului Liviu Negoiţă în disperarea acestuia de a păstra puterea, pe care a transformat-o numai în privilegii pentru sine şi colegii săi de partid. De altfel, acest tip de fapte se înscriu în linia celor comise de membrii PDL pe parcursul ultimilor opt ani în care s-au simţit protejaţi de instituţiile statului care ar fi trebuit să îi sancţioneze. Această ultimă zbatere reprezintă dovada clară a felului în care au administrat atât la nivel local, cât şi la nivelul administraţiei centrale, fiind însă doar prefaţa a ceea ce pregătesc pentru următoarele două zile, în special pe data de 10 iunie. Mai precis, o imensă fraudă electorală pe care au exersat-o cu succes în ultimii ani", a spus Robert Negoiţă.

Disperarea cu care PDL se luptă pentru Liviu Negoiţă a atins cote maxime. Dacă ieri se anunţa că s-au găsit 28.000 de morţi şi de flotanţi trecuţi pe listele electorale pentru a vota PDL, astăzi se apelează la o strategie de bulversare totală a electoratului.

Multiplicarea şi utilizarea nepermisă a unei mărci atrage după sine sancţiuni penale, iar dacă se dovedeşte că echipa lui Liviu Negoiţă a falsificat ziarul "Ring" pentru campanie, aceştia vor fi acţionaţi în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel