Discurs NATO. Herjeu, întrebare după ce a zis Iohannis: Vreau să înțeleg

Iohannis
Iohannis

Radu Herjeu a lansat întrebare-cheie după discursul lui Klaus Iohannis din Parlament din cadrul ședinței solemne.

”Sincer, acum. Există un singur om, unul singur, care s-a decis să-l voteze pe Iohannis după ce l-a văzut punându-și poalele-n cap la aniversarea unuia dintre puținele momente din istoria noastră în care am reușit să acționăm mai mult ca o națiune decât ca o amestecătură de găști nevoite să trăiască în același areal? Unul singur care să-și spună: "până acum aveam dubii că personajul ăsta mă reprezintă, dar acum m-a convins"? Ca să înțeleg și eu miza mitocăniei”, a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Camera Deputaţilor şi Senatul au marchat, marţi, printr-o şedinţă solemnă, cei 15 ani trecuți de la aderarea României la NATO.

15 ani de istorie

Aderarea României la Alianţa Nord-Atlantică a constituit unul dintre cele mai importante obiective de politică externă de după 1989 ale statului român.

La împlinirea a 70 de ani de la înfiinţarea organizaţiei şi a 15 ani de la aderarea României la structurile acesteia, statul român este angrenat în marile dosare de acţiune ale NATO, fiind un partener solid şi totodată un membru activ în luarea deciziilor la nivelul structurilor Alianţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel