DISCURS KLAUS IOHANNIS. TĂRICEANU, prima reacție

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o primă declarație după discursul președintelui Klaus Iohannis din Parlament. 

Iată ce a declarat Călin Popescu Tăriceanu după discursul președintelui:

- Sunt dezamăgit de discursul președintelui, m-am așteptat și am și spus acest lucru, ca-n acest moment de tensiune, în acest moment de criză politică, ca președintele, (...) să găsească calea către dialog, de detensionare. Dincolo de faptul că a arătat că vine la Parlament și vrea să dea lecții Parlamentului, să-i spună ce să facă, ceea ce este inacceptabil, președintele nu a făcut acel discurs la care mă așteptam, că vorbim de luminițele din Piața Victoriei nu reprezintă soluția pe care românii o așteaptă de detensionare a acestei situații, eu cred că singura posibilitate pe care o avem și pe care i-am recomandat-o președintelui este de dialog.

- Am vorbit că eu voi iniția un dialog cu toate instituțiile relevante din justiție, pentru că justiția nu este un câmp în care să se războiască anumite instituții de forță cu drepturile și libertățile cetățenilor. Noi lucrurile aceste trebuie să le rezolvăm.

- Stau și mă întreb ce era în capul președintelui când vorbea de oameni integri la conducerea statului. În momentul în care tu însuți ești condamnat pentru modul în care ai obținut niște case, ai o problemă pentru că nu ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se știe dacă ți-ai plătit impozitele pentru meditații, poți să vii și să dai lecții altora? Mi se pare foarte nepotrivit. Cred că funcția de președinte presupune o anumită experiență politică, o anumită pregătire pe care președintele pare să nu o aibă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel