DISCURS KLAUS IOHANNIS. Gabriela Firea, sondaj PSD: O DEZINFORMARE

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reacție după ce președintele Klaus Iohannis a ținut un discurs în Parlament. 

”Am sperat și am afirmat și aseară ca astăzi președintele țării, al tuturor românilor, să vină cu un mesaj în Parlament de pace și adresat tuturor românilor, nu doar celor pe care-i denumește `românii mei`. Am sperat și am crezut în sfetnicii buni ai președintelui care să-l îndemne să aibă un discurs care să respecte prerogative constituționale ale președintelui și anume să-și îndeplinească rolul de mediator între instituțiile statului și între acestea și societate.” a spus Gabriela Firea. 

Cât despre sondajul citat de președinte în Parlament, care a susținut că 80% din români cred că țara se îndreaptă spre o direcție greșită, Gabriela Firea crede că atât timp cât nu citează sursa, dezinformează.

Primarul Capitalei a reacționat: ”În momentul în care de la tribuna Parlamentului, ca președinte, lansezi astfel de cifre, cu siguranță trebuie să vii, măcar ulterior, să spui care este sursa, pentru că este o dezinformare. Și eu am citit azi dimineață câteva cercetări sociologice realizate la cald în această perioadă și care arată că PSD își menține cota de încredere în rândul românilor. Vreau ca măcar eu și ceilalți lideri politici să facem ceea ce președintele nu a considerat că este util să facă pentru țară și anume să transmitem mesaj constituționale, pentru toți românii, care să unească și să nu dezbine”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel