Discurs Iohannis. Tăriceanu, replică tăioasă: Dă apă la moară protestatarilor

Călin Popescu Tăriceanu a recționat după discursul dur al președintelui Klaus Iohannis. Șeful Senatului spune că afirmațiile președintelui Klaus Iohannis nu sunt decât unele politice menite să "dea apă la moară" protestatarilor.

"Votul cetățenilor la alegerile Parlamentare a fost unul explicit. Guvernul se va axa pe două direcții principale: Mai întâi bani mai mulți pentru cetățeni, indiferent de sector.

Anul 2017, contrar celor spuse de președinte a fost unul în care veniturile românilor au crescut, fie că vorbim de pensionari, de profesori sau de personalul din aministrație. România are cea mai mare creștere economică, iar prognozele sunt foarte bune ceea ce îmi permite să spun că putem duce la bun sfârșit promisiunile pe care le-am asumat," a spus Tăriceanu la România TV.

Totodată șeful Senatului spune că președintele Klaus Iohannis nu a făcut decât să încurajeze acțiunile protestatarilor.

"Ne-am propus de asemenea eliminarea statului paralel, care s-au substituit puterilor legitime. Cred că aceste afirmații pe care președintele le-a făcut astăzi nu sunt decât unele politice. Nu cred că aprecierile președintelui au altceva decât o valoare pur politică. El a vrut să alimenteze tensiunile sociale și să le dea apă la moară celor care protestează," a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel